A Báthori Várkastély és Panoptikum elnyerte az Észak-alföldi régió ajánlásával kitüntető címet

A Magyar Turizmus Zrt. Észak-alföldi Regionális Marketing Igazgatóság 2010. december 8-án, Hajdúszoboszlón az Aqua-Palace Élményfürdőben tartotta hagyományos évzáró szakmai rendezvényét, ahol az Észak-alföldi régió ajánlásával pályázat nyertesei átvehették díjaikat.

A Magyar Turizmus Zrt. Észak-alföldi Regionális Marketing Igazgatóság az Észak-alföldi régió ajánlásával minősítés megszerzésére 2002 óta minden évben pályázatot ír ki azzal a céllal, hogy olyan, az Észak-alföldi régió turizmusához kötődő termékeket, hagyományőrző rendezvényeket és egyedi szolgáltatásokat kutasson fel, amelyek méltán képviselik a régió értékeit.

A nyertesek kommunikációjuk során (reklám, egyéb marketingkommunikációs tevékenység) felhasználhatják az Észak-alföldi régió ajánlásával minősítést, illetve használhatják a védjegy grafikai emblémáját. A minősítéssel ellátott termékek/szolgáltatások/rendezvények megjelenítésre kerülnek a Magyar Turizmus Zrt. Észak-alföldi Regionális Marketing Igazgatóság turisztikai marketing tevékenységében.
Az Észak-alföldi régió ajánlásával kitüntetett szolgáltatók 2010-ben:

Rendezvény kategóriában:
- Martfű Termál SPA – ÖrökZöld Tisza Fesztivál, Martfű
- Főnix Rendezvényszervező Nonprofit Kft. – Debreceni Jazznapok, Debrecen

Szolgáltatás kategóriában:
- Nyírbátori Kulturális Nonprofit Kft. – Báthori Várkastély és Panoptikum, Nyírbátor
- Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ, Cserkeszőlő
- Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. – Aqua-Palace Élményfürdő, Hajdúszoboszló